Usenetről röviden

Usenetről röviden

Miért írom ezt a blogot?

2011. január 08. - StanLee

Vannak, akik a masszázs élményeiket osztják meg. Vannak akik a receptjeiket osztják meg egymással a blogokon. Vannak akik meztelen lányokról posztolnak képeket. Vannak akik szexuális élményeiket osztják meg.

Én egyiket sem akarom. Van ami a közösségre tartozik, van ami nem.

A blogot azért kezdem el írni, mert szerintem érdemes szót ejteni erről a technológiáról. Magyarul nem túl sokat olvashatunk az usenetről. Sokan megvetik, szerintem ismeretlensége ellenére megérdemel pár blogbejegyzést, hátha ez által többen meg fogják ismerni, és használják majd.

A blog nem akarja elősegíteni az illegális tartalmak terjesztését, célom az ismeretterjesztés, hogy az usenetet, mint az internet egyik lehetséges szolgáltatását még többen megismerjék és biztonsággal kezeljék.

A bejegyzés trackback címe:

https://usenetuser.blog.hu/api/trackback/id/tr52570563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása