Usenetről röviden

Usenetről röviden

MysterBin beta kereső

2011. október 09. - StanLee

Mióta az NZBClub néha igencsak belassul, ill. számomra már túl sok felesleges funkcióval rendelkezik, valamint sokszor nem találja meg azt, amit keresek, új kereső oldalt próbáltam találni.

Sikerült is egy igen friss fejlesztést találnom, a MysterBin beta-t. Igen gyors kis keresőről van szó, igaz néha lefagy az indexelő robotuk, de elég gyorsan reagálnak a hibákra, és működik az oldal. Ami miatt igazán tetszik a kereső, az az Advanced search funkció: http://www.mysterbin.com/advsearch . Ki lehet szűrni a feleslegesen kicsi fileokat, ill. szűkíteni lehet egy adott típusra is, mondjuk video-ra, így a zavaró fényképek, vagy zeneszámok nem rontják a keresési eredményt. A jelszóval védett tömörített file-ok kiszűrése is hasznos. Akinek van kedve, az próbálja ki ezt a jó kis keresőt, és tegye be a Firefox keresői közé!

A bejegyzés trackback címe:

https://usenetuser.blog.hu/api/trackback/id/tr523290069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása