Usenetről röviden

Usenetről röviden

Azok a fránya sorozatok

2012. december 26. - StanLee

Egyik nagy kedvencem a See his eyes (CSI) sorozat. Ki gondolta volna, hogy még egyszer fogom látni kedvenceimet 720p-ben (S01), ráadásul az első részt director's cut verzióban. THX Usenet!

A bejegyzés trackback címe:

https://usenetuser.blog.hu/api/trackback/id/tr854982353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás Káldori 2013.01.08. 11:14:48

Hello!

Én is gondolkozok egy usenet előfizetésen, de az lenne a kérdésem, hogy magyar anyagok mennyire találhatók meg rajta? Mik erről a tapasztalataid?

Köszi!
Tamás

StanLee · https://newsroll.net 2013.01.10. 20:09:57

@Tamás Káldori: Szia Tamás! Magyar nyelvű anyagokat szinte nem lehet az useneten találni. Ez csak azon múlik, hogy nem tölt fel oda senki anyagot. Bizonyos szintig érthető, mert a posztokból visszakereshető, hogy ki töltötte fel azt, de ugye a mai világban ez nem jelent semmit.
Az angol és német nyelvű anyagok elég széles körben el vannak terjedve, ill. a holland, francia is. Azért igencsak meglátszik rajta, hogy főleg azon országok polgárai használják, ahol a letöltés megengedett, és a feltöltés nem (és ezt be is tartatják a hatóságok), vagy a torrentezés során gyűjtik a megosztók adatait és peren kívül egyeznek meg a megosztókkal egy kisebb büntetésben a jogtulajdonosok (lásd Németország, USA) egy peres eljárás elkerülése érdekében.

Remélem tudtam segíteni!
süti beállítások módosítása